leuke verjaardagsteksten - leuke verjaardag teksten

wil je een jarige verrassen met een leuke verjaardag tekst, hier vind je ze. allerlei leuke verjaardagsteksten die geschikt zijn voor allerlei verjaardagen. deze leuke teksten waarmee je de jarige zeker verrast zijn op meerdere manieren te gebruiken, om zo te geven bij een leuk verjaardagscadeau, maar je kunt ze ook sturen per kaart, ook die zijn hier te vinden, leuke felicitatiekaarten maar ook leuke verjaardag en kinderverjaardag uitnodigingen die je geheel naar eigen inzicht kunt maken zoals je zelf wenst. we hebben ook verjaardagsteksten voor bij een verjaardagstaart of om te geven bij een zogenaamd felicitatieboeket met mooie bloemen. behalve leuke verjaardag teksten vind je links in het menu ook leuke verjaardag tips zoals 1001 leuke feest tips, leuke verjaardagsgedichten en feestartikelen voor elke verjaardag. zoek je ook leuke verjaardagplaatjes? ook die zijn via ons makkelijk te vinden. hier vind je dus leuke verjaardag teksten met net dat beetje meer om van iedere verjaardag een leuk verjaardagsfeest te maken.

Verjaardagen zijn net als chocolaatjes, je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad


Geniet van het leven,
het is al later dan je denkt


Hoe grijzer, hoe eigenwijzer
Ik word niet oud, ik neem toe in waarde


Bekijk het van de zonnige kant; hoe oud je ook bent, je bent jonger dan je ooit zult zijn


Eindelijk 18, nu nog volwassen worden

meer leuke verjaardag teksten, verjaardag gedichten, verjaardag tips, die hebben we ook, kijk hieronder maar bij leuke-verjaardag.nl

Verjaardagen zijn net als pilsjes. Je geniet er meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad.

Jok nooit over je leeftijd, behalve in noodgeval?. bijvoorbeeld als iemand vraagt hoe oud je bent!

Dit is een dag met een bijzonder tintje Je verdient bloemen en misschien wel een lintje .. Daarom deze bijzondere wens Voor een heel uniek mens Dat de vreugde en het geluk van deze dag ... je voor altijd vergezellen mag ...!

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Hieper de piep Zoals je ziet: We vergeten jouw verjaardag niet Voor onze jarige kapoen Een mooie kaart en een dikke zoen!
Voorzichig! In deze kaart zit een briefje van honderd voor je verjaardag?.. hebben ze het er al uit gehaald?

Vandaag word je een jaartje ouder dus ook een jaartje gekker Gefeliciteerd en veel plezier

Ik denk het hele jaar aan je? maar op je verjaardag nog eens extra! Gefeliciteerd!

Zo'n feestelijke dag als deze maakt iedereen vrolijk en blij! Maar wie geniet het meest? Dat ben jij!

Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren

Lieve ......, is dat niet fijn voor de allereerste keer jarig zijn Ook het beertje op deze kaart weet dat jij vandaag verjaart En dit kleine, vrolijke dier wenst jou een fijne dag met veel plezier!

Voor een jarige lieve meid Heel veel cadeautjes en gezelligheid Vandaag is alles mooi versierd Omdat jij je verjaardag viert

Abraham kwam over de brug met de 50 op zijn rug hopen dat hij niet zal staken en de 100 vol zal maken
Ballonnen, slingers en lekker eten Vandaag is de dag dat alles mag Laat je maar flink verwennen Want vandaag is jouw verjaardag!

Nu je vijftig is gegeven en Sarah hebt gezien ga je verder met je leven Van harte..... tien maal tien


bekijk alle leuke teksten
© leuke-teksten.nl - leuke verjaardag teksten